Veus de Sobirania Alimentària a Ciutat

Edició 2021

El dia 10 d’octubre de 2021 hi va haver una acció reivindicativa al Parc Joan Miró perquè se sentissin les Veus de Sobirania Alimentària a Ciutat. Aquesta va ser tota la programació:

Volem dedicar un espai per agrair a totes les persones que van participar en la jornada reivindicativa “Alimentació Sostenible? Sobirania Alimentària” d’aquest diumenge 10 d’octubre al Parc Joan Miró. Gràcies a les entitats organitzadores, a les persones voluntàries que van afavorir el bon desenvolupament de la jornada, i a totes les persones que d’alguna manera es van sentir cridades a participar aquest diumenge.

Ha estat una jornada amb múltiples resultats:
• Ens hem conegut i reconegut
• Hem pogut identificar punts de lluita compartits
• Hem fet sentir les nostres VEUS i ens hem sentit acompanyades

Com a Veus de Sobirania Alimentària a ciutat hem arribat fins al dia 10 d’octubre (i una mica més enllà) i us proposem fer una sessió (la 2na setmana novembre) de valoració i d’estudi de possibles vies de continuïtat per poder articular les diferents VEUS i que aquestes arribin més i més lluny.

A continuació, us deixem un petit recull d’imatges de la jornada reivindicativa del 10 d’octubre. Es van dur a terme exposicions, una mostra de mercats de pagès, xerrades, debats, tallers, activitats infantils i juvenils, concerts, tapes agroecològiques, dinar, i molt més!

Galeria d’imatges

Si vols donar suport a Veus de Sobirania Alimentària a ciutat, encara pots participar llegint i firmant el manifest:

Moltes gràcies i seguim!