Vídeos per la sobirania alimentària

(Vídeo càpsules)


Presentem l’espai de publicacions on pots trobar 5 càpsules de vídeo relacionada amb Veus de Sobirania Alimentària a Ciutat.

Càpsula 1: Espais Agrícoles Periurbans

Donem la benvinguda a la primera càpsula: Espais Agrícoles Periurbans on “Ni un Pam de Terra”, “Salvem El Calderí” i “La Plataforma Ribera-Salines” ens parlaran sobre les seves situacions.


Càpsula 2: Espais Agrícoles Urbans

Presentem la segona càpsula: Espais Agrícoles Urbans. De la veu del col·lectiu Desenruna, la plataforma Consell de Cent Verd i Viu i el col·lectiu El Brot, ens apropem a la realitat i vivències de molts projectes que volen construir Sobirania Alimentària entre els edificis de la ciutat. Present i futur de veïnes i veïns implicades en millorar la vida al seu barri.


Càpsula 3: Circuits Curts – Mercats de Pagès

Arriba la tercera càpsula: Circuits Curts – Mercats de Pagès. Implicades en la venda directa, escoltarem les vivències de productores, consumidores i organitzadores dels mercats de pagès a ciutat.


Càpsula 4: Circuits Curts – Menjadors Escolars

Presentem la penúltima i quarta càpsula: Circuits Curts – Menjadors Escolars. Veurem quin és el funcionament del circuit per fer arribar els aliments del camp directament a la cuina d’una escola. Quina és l’implicació de l’administració pública?


Càpsula 5: Model agroalimentari – Agroindustrial vs Ecològic

Presentem l’última i cinquena càpsula: Model agroalimentari – Agroindustrial vs Ecològic . L’Aitor Urkiola i en Germán Llerena ens donaran unes pistes per identificar els dos models i quin afavoreix la sobirania alimentària.